Σάββατο, 1 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ: Εξωγήινο ερπετοειδές ανακαλύφθηκε στο Μεξικό!


Ένα πλάσμα εξωγήινης μορφής που μοιάζει περισσότερο με ερπετό αφού ο σκελετός του έχει τα χαρακτηριστικά μιας σαύρας, ανακαλύφθηκε από έναν αγρότη στο Μεξικό το 2007 και κατέληξε στα επιστημονικά εργαστήρια για ανάλυση DNA.


To πλάσμα που τα δόντια του δεν έχουν ρίζες σαν τους ανθρώπους και μπορεί να παραμείνει κάτω από το νερό για μεγάλο χρονικό διάστημα βρέθηκε ζωντανό και παραδόθηκε σε ομάδα επιστημόνων που πραγματοποίησε εργαστηριακές μελέτες για να ανακαλύψει την προέλευση του άγνωστου ζώου.

Ο γεωργός που ανακάλυψε το πλάσμα, μαζί με ένα δεύτερο που διέφυγε της σύλληψης, πνίγηκε σε ένα χαντάκι όταν πάνω στον πανικό του άρχισε να τρέχει για να ξεφύγει.

Αυτός  που παρέδωσε το εξωγήινο πλάσμα στους επιστήμονες είναι ένας δεύτερος γεωργός ο Marao Lopez ο οποίος είχε κρατήσει σύμφωνα με τα λεγόμενά του για αρκετές ώρες κάτω από το νερό το πλάσμα μέχρι αυτό να πεθάνει.

Το πλάσμα σύμφωνα με τους επιστήμονες είχε ανεπτυγμένη λογική καθώς ο εγκέφαλός του ήταν σχετικά μεγάλος σε αντιστοιχία με το σώμα του.

Πολλοί είναι αυτοί που αμφισβητούν την εγκυρότητα των διηγήσεων και του βίντεο ενώ άλλοι υποστηρίζουν πως πρόκειται για κάποιου είδους μετάλλαξη.


Δείτε το βίντεο και κρίνετε:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου