Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

UFO και στο Λονδίνο;

Μία φωτεινή σφαίρα εντοπίστηκε μέσα στα σύννεφα πάνω από τις εκβολές του ποταμού Τάμεση, ώστε οι μελετητές να έχουν απομείνει απορημένοι και να εικάζουν ότι πρόκειται για UFO.

Το βίντεο, που τράβηξε οδηγός ενώ κυκλοφορούσε στους σκοτεινούς δρόμους του Λονδίνου, δείχνει ένα αντικείμενο που μοιάζει με μικρό ιπτάμενο δίσκο με εξωτερικά φώτα ολόγυρα, όπως δημοσιεύει η Sun. Ο χρήστης youtube που ανέβασε το βίντεο πριν από μερικές ημέρες σχολιάζει: «Το τράβηξα από το αυτοκίνητό μου, αλλά έπρεπε να φύγω εξαιτίας του σημείου που ήμουν παρκαρισμένος.


Φαίνεται πολύ φωτεινό για πλοίο και μοιάζει να είναι πάνω από το νερό. Ήταν πολύ μακριά και ήμουν σε πλήρες ζουμ γι’ αυτό και φαίνεται λίγο κουνημένο. Πάντα κουβαλώ βιντεοκάμερα στο αυτοκίνητό μου γιατί πριν από μερικά χρόνια είχα δει κάτι και πιστεύω οι περισσότεροι άνθρωποι έπρεπε να προσέχουν και να έχουν κάμερες έτοιμες».

Αν και το βίντεο έχει προκαλέσει θόρυβο ανάμεσα στους ειδικούς επί των UFO, κάποιοι άλλοι πιστεύουν ότι πρόκειται για φάρσα κι ανήρτησαν τα σχόλιά τους κάτω από το αμφιλεγόμενο βίντεο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου