Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Oι περισσότεροι Βρετανοί πιστεύουν στα UFO


Περισσότεροι από 33 εκατομμύρια πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου πιστεύουν στην εξωγήινη ζωή, σε σύγκριση με μόλις πάνω από 27 εκατ. - λιγότερο από το μισό της χώρας - που πιστεύουν στο Θεό.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας online έρευνας από 1.359 ενήλικες που ρωτήθηκαν μια σειρά από ερωτήσεις που κυμαίνονται για την πίστη ξένων επισκεπτών στη Γη, υπόνοιες για  συγκαλύψεις UFO, η πίστη σε εξωγήινους εναντίον πίστη στο Θεό, και κατά πόσον ή όχι έχουν πατήσει πράγματι στο φεγγάρι.


Η έρευνα, που διενεργήθηκε αποκάλυψε τα ακόλουθα στατιστικά στοιχεία, μεταξύ των ερωτηθέντων: 52% πιστεύουν στα UFO και ότι το καλύπτουν επειδή η ευρεία γνώση της ύπαρξής τους θα απειλούσε τη σταθερότητα της κυβέρνησης. το 44 τοις εκατό πιστεύουν στο Θεό. Ένας στους 10 ανθρώπους έχει αναφέρει ότι είδαν ένα UFO. ένα τέταρτο περισσότερο τους άνδρες από τις γυναίκες ισχυρίζονται ότι έχουν δει UFO. το 20% των ερωτηθέντων πιστεύουν ότι UFO έχουν προσγειωθεί στη Γη. Περισσότερα από πέντε εκατομμύρια Βρετανοί πολίτες πιστεύουν ότι η αποστολή Απόλλων στο φεγγάρι ήταν ψεύτικη.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου