Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Οι εξωγήινοι ζουν ανάμεσα μας!


Επιστήμονες του πανεπιστημίου της Καλιφόρνια διατύπωσαν μια ασυνήθιστη υπόθεση, παρατηρώντας την ανθρωπότητα.

Ποια είναι αυτή; Ότι εξωγήινοι ζουν στην Γη εδώ και καιρό! Φυσικά δεν υπάρχουν κάποιες αποδείξεις για αυτή την υπόθεση, αλλά σύμφωνα με αρχαίες πηγές, όπως η Βίβλος, ο πλανήτης δέχεται επισκέψεις εξωγήινων από τις απαρχές της ανθρώπινης ιστορίας.

Το 2000, ομάδα επιστημόνων του πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, υπό την ηγεσία του Καθηγητή Jonathan Malkisom, παραχώρησε συνέντευξη τύπου, κατά την διάρκεια της οποίας, ανακοίνωσαν τα απίθανα νέα πως, εκπρόσωποι ενός εξωγήινου πολιτισμού βρίσκονται στην Γη εδώ και καιρό, έχοντας υιοθετήσει ανθρώπινες μορφές, παρατηρούν κάθε κίνηση μας.

Το ζήτημα των εξωγήινων πολιτισμών συζητήθηκε ανοιχτά και με σοβαρότητα για πρώτη φορά τον εικοστό αιώνα, ιδίως ύστερα από την από-διαβάθμιση, από την C.I.A, μέρους των αρχείων για την υπόθεση του Ρόσγουελ.

Μέσα στα χρόνια έχουν υπάρξει διάφορες παράξενες αναφορές, όπως όταν ο Πρόεδρος Κένεντι, λίγες μέρες πριν την δολοφονία του, ζήτησε από τον διευθυντή της CIA, να του παραδώσει όλο το υλικό σχετικά με το περιστατικό του Ρόσγουελ, χωρίς όμως να καταφέρει να αποκτήσει πρόσβαση στα πιο μυστικά αρχεία.

Από τη δεκαετία του 1980, πολλοί άνθρωποι άρχισαν να ισχυρίζονται ότι όχι μόνο δεν είχαν δει την εμφάνιση ενός UFO στον ουρανό, αλλά είχαν βρεθεί μέσα σε αυτά τα αντικείμενα, και είχαν έρθει ακόμα και σε επαφή με τους εξωγήινους.


Μια από τις πιο διάσημες επαφές είναι της Βουλγάρας προφήτισσας Vanga:

«Μερικές φορές ένας από τους εξωγήινους παίρνει το χέρι μου. Επικοινωνούν μόνο με λίγους κατοίκους του πλανήτη μας. Είναι συνεχώς μας παρακολουθούν «, δήλωσε η Vanga σχετικά με τις επαφές της με τους εκπροσώπους των εξωγήινων πολιτισμών.


Επίσης μεγάλη εντύπωση, ειδικά στου κύκλους των οπαδών των ΑΤΙΑ, είχε κάνει και η γνωστή ταινία «They Live«, όπου ο πρωταγωνιστής, έβλεπε τους εξωγήινους που είχαν την μορφή ανθρώπων, με την βοήθεια ειδικών γυαλιών, που τυχαίως ήρθαν στην κατοχή του. Οι εξωγήινοι αυτοί είναι γνωστοί με το όνομα «ερπετοειδής», για την οποία υπάρχει μεγάλη παραφιλολογία που δεν είναι επί του παρόντος να την παρουσιάσουμε. Στην ταινία έκανε την εμφάνιση του και ο William «Bill» Cooper, από τους γνωστότερους Αμερικανούς «θεωρητικούς συνωμοσιολόγους», με ότι και αν σημαίνει αυτό.






Τι θέλουν οι εξωγήινοι στη Γη;

Υπάρχει μόνο μια υπόθεση, η οποία προτάθηκε από τον Βρετανό επιστήμονα Timothy Good στο βιβλίο του.
«Η Γη δεν είναι πλέον μια ενδιάμεση βάση. Έχουν εγκατασταθεί εδώ για τα καλά εδώ και πολύ καιρό τώρα.»

Τον Ιανουάριο του 2011, Βρετανοί επιστήμονες ανακοίνωσαν την ανάγκη να προετοιμαστούν για μια έκτακτη συνάντηση με έναν εξωγήινο πολιτισμό, και πρότειναν ακόμη και την ίδρυση μιας ειδικής επιτροπής στα πλαίσια του ΟΗΕ.

Το γεγονός πάντως παραμένει πως όταν τέτοιες παραδοχές προκύπτουν από επίσημα χείλη, ανθούν και θεριεύουν οι θεωρίες που υποστηρίζουν πως οι εξωγήινοι «ζουν ανάμεσα μας».



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου