Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Τα UFO ήρθαν λίγο νωρίς στο χωριό Bugarach – Βίντεο


Ένα UFO εντοπίστηκε στη Γαλλία, στο χωριό Pic de Bugarach όπου λέγετε ότι θα προστατευθεί από την 21 Δεκεμβρίου του 2012 ημέρα της Κρίσεως… που είναι μόνο δεκαέξι ημέρες μακριά!

Ωστόσο, φαίνεται ότι οι εξωγήινοι ήρθαν λίγο νωρίς, και ένα αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο πιάστηκε στην κάμερα πάνω από το βουνό. Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο.



Στρατός και αστυνομία έχει σταλεί στο βουνό για να κρατήσει τις ορδές των ανθρώπων που φτάνουν εκεί για να «επιζήσουν» από την Ημέρα της Κρίσεως στις 21 Δεκεμβρίου 2012, αλλά πολλοί από αυτούς που διαμένουν στο βουνό πιστεύουν ότι ο στρατός έχει έρθει πραγματικά εκεί για να ερευνήσει τις πολλές θεάσεις UFO τις τελευταίες εβδομάδες.

«Υπάρχουν σοβαρά πράγματα που συμβαίνουν εδώ – Θέλω να μάθω τι είναι αυτά τα αντικείμενα; Αυτά τα πράγματα υπάρχουν και οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν», είπε ένας άνδρας, ο οποίος έδωσε μόνο το όνομά του ως «Δαβίδ».

Άλλοι που έχουν ζήσει στο μικρό χωριό για μεγάλο χρονικό διάστημα λένε ότι έχουν ακούσει περίεργα πράγματα για το βουνό.

«Οι άνθρωποι πάνε στο βουνό με τις κάμερες τους, προσπαθόντας να πάρουν εικόνες. Ακούν παράξενους θορύβους που προέρχονται υπόγεια, και έχουνε δει στρατιωτικά αεροσκάφη, αστυνομικούς και στρατιώτες. Είναι σαν μια ταινία του Spielberg. Ψάχνουν για κάτι; Δεν υπάρχει κάτι σε αυτό το βουνό, σίγουρα », είπε ένας τοπικός ιδιοκτήτης καφέ.


Ένας χωρικός συνοψίζει: Ο κόσμος δεν θα τελειώσει στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 και το κατά πόσον τα UFO να έρθουν γαι να σώσουν τις μάζες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου