Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Η ιστορία του UFO σε μορφή πούρου


Πολλοί είναι εξοικειωμένοι με τις εμφανίσεις UFO σε σχήμα πιάτου ή σε τριγωνικό σχήμα, αλλά υπάρχουν επίσης και άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα που εντοπίζονται σε κυλινδρικό σχήμα πούρου. Τι θα μπορούσε να είναι;

Τις τελευταίες δεκαετίες, τα εν λόγω αντικείμενα συχνά περιγράφονται από τους πιλότους, ως αντικείμενα που δεν έχουν συνήθως φτερά, και να εμφανίζονται σε μεγάλο υψόμετρο. Μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις έχουν παρατηρηθεί κοντά στην επιφάνεια της γης, και στη συνέχεια, ξαφνικά εξαφανίζονται. Υπολογίζονται σε αρκετές εκατοντάδες μέτρα μήκος και σε ορισμένες περιπτώσεις περιέχουν μικρότερα αεροσκάφη και σφαίρες.

Στο παρακάτω βίντεο δύο πιλότοι αναφέρουν μια μορφή αντικείμενου σε σχήμα πούρου :








Ήδη από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, απόρρητα έγγραφα που βρέθηκαν από τους Ναζί ανέφεραν αντικείμενα αντιβαρύτητας σε σχήμα πούρου, και επιστήμονες εργάστηκαν βάση των εγγράφων αυτών στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Ορισμένοι πιστεύουν ότι ανήκουν σε ένα υπόγειο κόσμο και άλλοι ότι είναι υπερδιάστατα όντα σε μυστικές εργασίες.


Στα δύο βίντεο που ακολουθούν μπορείτε να δείτε τις τελευταίες εμφανίσεις UFO σχήματος πούρου που έγιναν τον Οκτώβριο του 2012.








ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου