Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Αμερικανός αστροναύτης: Οι εξωγήινοι έσωσαν την ανθρωπότητα από πυρηνικό πόλεμο


O αμερικανός αστροναύτης Εντγκαρ Μίτσελ που περπάτησε στο Φεγγάρι το 1971 με την αποστολή Απόλλων-14, θεωρεί βέβαιο ότι οι εξωγήινοι έσωσαν την ανθρωπότητα από μια πυρηνική καταστροφή την εποχή του ψυχρού πολέμου.

Σε συνέντευξή του στην Daily Mirror, δηλώνει ότι οι πηγές του – τις οποίες ωστόσο δεν αποκαλύπτει – τον διαβεβαίωσαν ότι οι εξωγήινοι που αγαπούν την ειρήνη, εξουδετέρωσαν τις πυρηνικές κεφαλές σε βάση στις νοτιοδυτικές ΗΠΑ κατά την διάρκεια μιας δοκιμής.


Οι ειρηνόφιλοι εξωήγινοι

«Οι εξωγήινοι έχουν προσπαθήσει να μας αποτρέψουν να πάμε σε πυρηνικό πόλεμο και βοηθούν να υπάρξει ειρήνη στην Γη. Εχω μιλήσει με πολλούς αξιωματικούς της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας που εργάζονταν σε σιλό πυρηνικών όπλω κατα την διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου. Μου είπαν ότι συχνά έβλεπαν Αγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα να υπερίπτανται και συχνά απενεργοποιούνταν οι πύραυλοι. Αλλοι αξιωματικοί από βάσεις στην ακτή του Ειρηνικού μου είχαν πει ότι συχνά οι πύραυλοι καταρρίπτονταν από εξωγήινα αεροσκάφη», δηλώνει ο Μίτσελ.

Ο 85χρονος πρώην αστροναύτης ανήκει στην ομάδα των επώνυμων αμερικανών που πιστεύουν στην ύπαρξη εξωγήινων και δηλώνει ότι η έχει αυτήν την πεποίθηση από την ημέρα που επέστρεψε στη Γη, στο τέλος της αποστολής «Απόλλων 14».



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου