Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Area 51


130 μίλια έξω απο το Λάς Βέγκας, υπάρχει μια περιοχή της οποίας της την ύπαρξη αρνείται η Αμερικάνικη κυβέρνηση. Παρόλα αυτά, η περιχή 51, όπως λέγεται, όχι μόνο είναι υπαρκτή, αλλά κρύβει και πολύ περισσότερα μυστικά από όσα θα μπορούσε να φανταστεί κανείς… Αν και έχει χαρακτηριστεί και είναι, περιοχή δοκιμών οπλικών συστημάτων των ΗΠΑ, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Δοκιμές γίνονται. Δοκιμές οπλικών συστημάτων γίνονται επίσης. Αλλά η υπαρξή της δεν διαψεύδεται για αυτό το λόγο. Διαψεύδεται επειδή η περιοχή 51 είναι το κέντρο των δοκιμών ufo, κατασκευασμένων οχι μόνο απο ανθρώπους αλλά και απο εξωγήινες οντότητες.

Όλα άρχισαν το 1947. Η κατάριψη ενός ιπτάμενου δίσκου, ναί ναί ο δίσκος καταρίθφηκε δεν έπεσε λόγω βλάβης όπως λέγεται, απο τους αμερικανούς στο Ρόσγουελ του Νέου Μεξικό, ήταν η αφετηρία. Οι Αμερικάνικές αρχές χρειαζόντουσαν ενα μέρος όπου θα φυλασόταν ο δίσκος, όχι μόνο αυτός αλλά και όσοι άλλοι έπεφταν στα χέρια τους. Ήδη οι Γερμανοί απο το 1936 πού βρέθηκαν απέναντι σε αυτή την τεχνολογία έιχαν φτιάξει παρόμοια εγκατάσταση αλλά το σχέδιο δεν προχλωρησε αφού κορυφαίοι ερευνητές του φαινομένου έφυγαν λίγο πριν τον πόλεμο. Έτσι γεννήθηκε η περιοχή 51. Εκεί φυλάχθηκε και ο ιπτάμενος δίσκος του Ρόσγουελ, αλλά και κάτι πιο σημαντικό. Τα πτώματα των όντων που επέβαιναν στον δίσκο. Αυτά φυλάχθηκαν σε μια περιοχή 14 μίλια απο την περιοχή 51, την περιοχή S-4. Για αυτή τη περιοχή, που είναι ακόμα πιο μυστική απο την περιοχή 51 θα μιλήσουμε πιο μετά. Η κατασκευή της περιοχής 51 κόστισε, τότε το 1947, 1 δις δολλάρια. Το 1985 έγιναν νέες εγκαταστάσεις σε όλη την περιοχή γενικα, οι οιποίες κόστισαν 3 τρις δολάρια. Στην περιοχή 51 δεν φυλάσονταν μόνο ιπτάμενοι δίσκοι. Οι ΗΠΑ χρησιμοποίησαν την περιοχή αυτή και για δοκιμές συμβατικών όπλων, οπως το κατασκοπευτικό αεροπλάνο U-2, το οποίο πρωτοπέταξε εκεί το 1957. Κατά καιρούς εκεί έχουν δοκιμαστεί πολλά οπλικά συστήματα, κυρίως αεροσκάφη, όπως : το U-2, F-111, F-15, F-117 stealth, B-1, B-52, B-2 και το Aurora, που είναι το πρώτο συμβατικό αεροπλάνο κατασκευασμένο με βάση εξωγήινη τεχνολογία και πιάνει τα 6 mach. Θα πρέπει να πούμε όμως οτι έχουμε προχωρήσει ακόμαπιο μακριά απο το Αουρόρα, στο σημείο να έχουμε φτιάξει ιπτάμενους δίσκους με δυνατότητα stealth αλλά και άλλων αξιοσημείοτων. Η νέα γενιά ιπτάμενων δίσκων κατασκευάζεται στο S.D.S. που θα πούμε άλλη φορά τι είναι. Για να γυρίσουμε στην περιοχή 51, να σημειώσουμε οτι η πλειοψηφία των αμερικανών αξιωματούχων και όλοι οι πολιτικοι, μαζί με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΕΣ UFO ΕΚΕΙ. Ο ίδιος ο Αμερικανός πρόεδρος δεν μπορεί να μπέι εκεί, ενώ την ίδια στιγμή για να μπούν αυτοί που πρέπει να μπούν χρειάζονται executive, δηλαδή προεδρική εντολή. Το προσωπικό που εργάζεται εκεί και αυτοί που γνωρίζουν το τι πραγματικά γίνεται εκεί, δεν ξεπερνούν τα 3.000 άτομα. Την πραγματική υπόσταση της περιχής και την αλήθεια για το τι γίνεται εκει γνωρίζουν : όσοι εργάζονται εκέι, 35 αξιωματούχοι της Υυπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας (NSA), 20 της CIA, 20 της ΝΑΣΑ, ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας, μερικές δεκάδες άτομα στο υπουργείο άμυνας, στην υπηρεσία σταρτιωτικής αντικατασκοπίας και βέβαια στην υπηρεσία Ναυτικής Αντικατασκοπίας (N.I.C.), στης οποίας την ευθύνη είναι η όλη περιοχή.

Η ηγεσία του όλου δικτύου ιπτάμενων δίσκων στον πλανήτη και μέχρι τα όρια της σελλήνης έχει την βάση της εκέι. Τα υψηλόβαθμα στελέχη αποτελούνται : οι 3 πρώτοι απο τις ένοπλες δυνάμεις που έχουν γνώση της τοποθεσίας, ενας απο την NSA, ώς υπέυθυνος για τις πτήσεις ιπτάμενων δίσκών στα πλανητικά όρια που περιγράψαμε που είναι και υποδιοικητής της βάσης. Η παρουσία ατόμου απο την ΝSA είναι απαραίτητη για να ελεγχεί το παγκόσμιο δίκτυο των ερευνητών ιπτάμενων δίσκων, να ελεγχθούν οι αντιδράσεις τους και άλλα. Τα υπόλοιπα 3 μέλη του ανωτάτου συμβουλίου για τους ιπτάμενους δίσκους αποτελούν επιλεγμένα στελέχη της αντικατασκοπίας (2) και ο συμβουλος εθνικής ασφάλειας.

Όπως αναφέραμε παραπάνω, άλλο η περιχή 51 και άλλο η S-4. Εδώ να πούμε ότι η γενικότερη περιοχή που συμπεριλαμβάνει και αυτές τις 2 έχει 21 υποπεριοχές που χρησιμεύουν για διάφορα πειράματα, όχι κατα ανάγκη ιπτάμενων δίσκων. Η πιο μυστική απο αυτές τις 23 συνολικά περιχές είναι η S-4. Εκεί υπάρχει ενα ευρύ δίκτυο υπόγειων κτιρίων στα οποία γίνονται πειράματα πάνω σε συστήματα πτήσης ιπτάμενων δίσκων αλλά και εκεί φυλάσονται τα πτώματα εξηγήινων και οι 2 εξωγήινοι που είναι εν ζωή. Περισσότερες λεπτομέρειες για τους εξωγήινους που είναι εκεί δεν υπάρχουν. Πάντως, εξωγήινοι έχουν επισκεφθεί πολλές φορές την περιοχή για πειράματα και πτήσεις ιπτάμενων δίσκων. Οι αφίξεις των ιπτάμενων δίσκων γίνονται κάτω απο πλήρη μυστικότητα αλλά είναι ευνόητο ότι οι δοκιμές δεν μπορούν να γίνονται το ίδιο μυστικά με συνέπεια οι διάφοροι ερευνητές και ουφολόγοι να έχουν πολλές φορές, με κίνδυνο της ζωής τους, να δούν τους ιπτάμενους δίκους. Όσοι “άτυχοι” δούν τέτοια φαινόμενα, εάν δεν καταφέρουν να φύγουν αμέσως, πράγμα σπάνιο, περνάνε απο τέστ απο εξειδικευμένο προσωπικό. Αυτά τα τεστ έχουν σκοπό τον καθαρισμό της μνήμης των ατόμων ώστε ναμην θυμούνται τι είδαν. Αυτή η διεργασία γίνεται απο ειδικούς με τρόπο που έχουν μάθει απο τους ίδιους τους εξωγήινους, τρόπος που δεν μπορεί να εξηγηθεί σε τρίτους και είναι πέρα απο τα όρια της φαντασίας. Θα λέγαμε οτι είναι ενα είδος ψυχικής πλύσης εγκεφάλου. Η περιοχή 51 δεν είναι όμως το μόνο μέρος που υπάρχουν Ούφο. Υπάρχουν σχεδόν 22 βάσεις παγκοσμίως, οι 4 ξένων χωρών, που μπορούν να φιλοξενήσουν Ούφο και οι οποίες αυτή την περίοδο δέχονται ριζική αναβάθμηση. Όσο για το μέλλον. Θα δείξει. Αυτό που μπορούμε να πούμε για την περιοχή 51 είναι οτι είναι το πιο μυστικό μέρος του κόσμου. Εκεί βρίσκεται η αλήθεια και απο εκεί θα ξεκινήσουν όλα όταν έρθει η ώρα της αλήθειας



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου