Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ! και... απενεργοποιούν τα πυρηνικά!


"Πιστεύω και οι παρευρισκόμενοι εδώ πιστεύουν το ίδιο, ότι αυτός ο πλανήτης δέχεται επισκέψεις από όντα προερχόμενα από άλλους πλανήτες και για λόγους που δεν κατανοούμε δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για την κούρσα των πυρηνικών εξοπλισμών που ξεκίνησε  στο τέλος του Β` παγκοσμίου πολέμου." δήλωσε ο Ρόμπερτ Χάστινγκς (ερευνητής και συγγραφέας σχετικά με την ύπαρξη εξωγήινης ζωής) σε εκδήλωση που οργάνωσε. Ήρθε η ώρα,  πρόσθεσε, η αμερικάνική κυβέρνηση να παραδεχτεί ότι δέχεται επισκέψεις από εξωγήινους.

Η εμφάνισή τους στις στρατιωτικές βάσεις, (όχι μόνο των Αμερικάνων αλλά των Ρώσων, του Ηνωμένου Βασιλείου κ.α.,) και η απενεργοποίηση ορισμένων πυραύλων είναι γεγονός! Υπάρχουν μαρτυρίες από επτά πρώην αξιωματικούς της αμερικάνικης αεροπορίας που συγκεντρώθηκαν στην Ουάσιγκτον να συζητήσουν την εμφάνιση ιπτάμενων δίσκων πάνω από στρατιωτικές βάσεις με πυρηνικά, μεταδίδει το CNN. Πάνω από 120 αξιωματούχοι παράδωσαν στις 27/9 τις καταθέσεις τους με αποδείξεις πως τα ΑΤΙΑ παρακολουθούν τις πυρηνικές βάσεις και αναφέρουν ότι οι πυρηνικοί πύραυλοι απορρυθμίζονταν μετά από κάθε επίσκεψη τους!

Ένας συνταγματάρχης αναφέρει ότι στη βάση Bentwaters R.A.F., κοντά στο Ipswich, μια από τις λίγες βάσεις με πυρηνικά του Ηνωμένου Βασιλείου, είδε να κτυπούν με δέσμες φωτός τον εσωτερικό χώρο της βάσης και αμέσως μετά άκουσε από την ενδοεπικοινωνία ότι "εξωγήινοι  έχουν προσγειωθεί μέσα στη βάση στη περιοχή αποθηκεύσεως των πυρηνικών". Το γεγονός αυτό είχε γίνει πριν 30 χρόνια, όμως οι πιο πρόσφατες μαρτυρίες είναι το 2003.

Μια άλλη μαρτυρία σμηναγού της Αμερικάνικης Αεροπορίας, που κατά τη θητεία του διοικούσε την ομάδα ασφαλείας στη βάση F.E.Warren στο Wyoming το 1976,  λέει ότι  Α.Τ.Ι.Α. σε σχήμα πούρου υπερίπταται πάνω από τη βάση τους με αποτέλεσμα την απενεργοποίηση των πυρηνικών πυραύλων.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσαν οι μάρτυρες είπαν ότι οι εμφανίσεις αυτές δείχνουν να στέλλουν μηνύματα προς όλους όσους ασχολούνται με τον πυρηνικό εξοπλισμό, ότι παίζουμε με τη φωτιά και απειλούμε το πλανητικό σύστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου