Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Η ημέρα που ένα UFO εντοπίστηκε από την αστυνομία στο Emley Moor


Αρκετοί αστυνομικοί ανέφεραν ένα αντικείμενο 200ft να φαίνεται από διάφορες οπτικές γωνίες


Ο πρώην αστυνομικός ο Gary Heseltine έχει δημιουργήσει μια ιστοσελίδα από το 2002 για να καταγράψει τις εμφανίσεις UFO που έγιναν μόνο από υπαλλήλους της αστυνομίας.

Τώρα έχει πάνω από 500 τεκμηριωμένες περιπτώσεις στις οποίες συμμετείχαν πάνω από 1.000 αστυνομικοί, και τα περιστατικά χρονολογούνται από το 1901.

Μία από τις πιο εντυπωσιακές είναι αυτή που σημειώθηκε κοντά στο Emley Moor στις 2 Νοεμβρίου του 1986, όταν εννέα άνθρωποι παρακολούθησαν ένα άγνωστο αντικείμενο που καταγράφηκε σε επίσημη έκθεση από την Αστυνομία του West Yorkshire ως «πιθανή κατόπτευση UFO.»

Ένας αξιωματικός περιγράφει πώς έλαβε μια αναφορά για πιθανή παρατήρηση στις 4.20 πμ. Του ζητήθηκε να «επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει» και λέει ότι «επιβεβαιώνει» ότι «παρατηρήθηκε το UFO» για περίπου τρία λεπτά.




Έγραψε: «Θα ήθελα να περιγράψω το αντικείμενο ως περίπου 150-200ft σε μήκος, κυλινδρικό σχήμα με ένα λευκό φως στα δύο άκρα, το οποίο δεν αναβοσβήνει.

«Το αντικείμενο δεν είχε ιδιαίτερο χρώμα. Δεν ήταν φωτεινό και δεν έκανε θόρυβο.»

Ο αξιωματικός είπε πως το αντικείμενο ήταν δύο ή τρία μίλια μακριά προς το Emley Moor και ήταν «εντελώς στατικό», ενώ φαίνονταν να αιωρείται.

Την κατόπτευση του άγνωστου αντικείμενου επιβεβαίωσαν 9 αστυνομικοί




Πηγή: Αποκάλυψη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου