Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Α.T.I.A. - U.F.O. - Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα ΥΠΟΓΗΙΝΑ Αντικείμενα!!


Ο Πλάτωνας το λέει καθαρά, λίγοι άνθρωποι σώθηκαν και αυτοί ήταν ορεσίβιοι και αγράμματοι.

Αν όμως δεχθούμε την υπόθεση του τεράστιου πολιτισμού που επικρατούσε , με τις γνώσεις και τις δυνατότητες παρατήρησης ουράνιων φαινομένων που θα είχαν , ίσως εξάγουμε το συμπέρασμα πώς είτε τα γεγονότα προέρχονται από πλανητική συμφορά από έναν αστεροειδή που συντάραξε την Γή, είτε από χρήση εκ μέρος των Ατλάντων δυνάμεων κοσμικής ενέργειας , έφερε μια ξαφνική εκκαθάριση μεγάλου μέρους του πληθυσμού του πλανήτη.



Από την άλλη όμως πλευρά, η μυθολογία μας, λέει πώς ο  Δίας εκκίνησε τον μαζικό αφανισμό μιάς ανθρωπότητας βιολογικά μεταλλαγμένων με τους οποίους δεν είχε καμμιά σχέση ο αληθινός άνθρωπος , ο εκ του Θείου σπέρματος προερχόμενος.

Ο Δίας , δέν νοιώθει κανένα οίκτο ούτε και όταν ο Προμηθέας λέει κλαψουρίζοντας, «…Ευθύς μόλις εκάθησε στον πατρικό τον θρόνο {ο Δίας} αμέσως στους θεούς μοιράζει δώρα…μα για τους δύσμοιρους ανθρώπους σκέψη δεν έκαμε καμμιά , αλλ΄ ήθελε αφού τους αφανίσει όλους , καινούργιο να δημιουργήσει γένος» ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΔΕΣΜΩΤΗΣ 228-556 .

Άλλωστε , αν παρατηρήσουμε καλλίτερα τις διηγήσεις των μύθων, αλλά και μέσα από τά έργα των αρχαίων συγγραφέων, θα ανακαλύψουμε πώς παλαιές γνώσεις διασώζονται ή περνούν σκοπίμως , για να μην χαθεί ή μνήμη των γεγονότων , αλλά και για να μείνουν οι πληροφορίες για τά τότε γεγονότα.


Ο Προμηθέας δηλαδή, για αυτούς πού στεναχωριέται για τον αφανισμό τους από τον Δία , ήταν ένα μεταλλαγμένο είδος ζώου , παρέμβαση πιθανών πάνω σε πιθήκους από τον ίδιο, πού τους νοιώθει και σαν παιδιά του , «…εγώ όμως τόλμησα και με το να πηγαίνουνε στον Άδη γλίτωσα τους θνητούς να μην ξολοθρευτούνε …ενώ πρίν ήτανε βρέφη στο μυαλό συνετούς τους έκανα και των ενστίκτων τους κυρίαρχους …Αυτοί παλιότερα , κυττάζοντας άδικα κύτταζαν κι αφουγκραζόμενοι δεν άκουγαν …κι’ ούτε σε…σπίτια πήγαιναν … μα σαν τα φτερομύρμηγκα στων σπηλαίων τα ανήλια βάθη καταχωμένοι ζούσαν…μέχρι που βέβαια εγώ τους έδειξα των άστρων τις ανατολές και τις κρυμμένες δύσεις…Από τον Προμηθέα οι θνητοί τις τέχνες έχουν όλες»

Κάποιο μέρος από τους διασωθέντες όμως, μαζί με την ατλάντια τεχνολογία που διαχειρίζονταν, προφανώς κατέφυγαν κάτω από την γή και παρέμειναν εκεί για αιώνες. Σήμερα, όπως και παλαιότερες αναφορές που γίνονται , οι εμφανίσεις περίεργων ιπτάμενων οχημάτων μπορεί κάλλιστα να προέρχονται από υπόγειες βάσεις και να είναι μια τεχνολογία της πάλαι ποτέ εποχής.

Πιθανών λοιπόν και να προέρχονται από εκεί, από τον υπόγειο αυτόν κόσμο τα άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα οχήματα.

Γιατί και ο καθένας άλλωστε δεν θα αναρωτιόταν , γιατί υπάρχει τέτοια μυστικότητα σε αυτά τα σκάφη και εμφανίζονται σε λίγους και συνήθως νύκτα;

Αν είναι από τον έξωγαλαξιακο μας χώρο, έκαναν τόσες χιλιάδες χιλιόμετρα για να παίζουν μαζί μας ;

Αν είναι από έναν μακρινό γαλαξία και έχουν αναπτύξει τέτοια τεχνολογία θα πρέπει λογικά να έχουν και έναν υψηλού επιπέδου πολιτισμό , άρα εδώ θα ανέπτυσσαν σχέση συνεργασίας και επαφής και όχι όπως θέλουν να υπονοούν οι εξουσιαστές των μέσων ενημέρωσης , και να αφήνουν να δέχεται η κατευθυνόμενη μάζα, ότι δηλαδή εμείς είμαστε ακόμα σε χαμηλό επίπεδο και απροετοίμαστοι για να τους δεχθούμε.

Γιατί, πέρα όλων των άλλων, θεωρείται λογικό, τα εξωγαλαξιακά ταξίδια να έχουν πάνω από όλα την ανάγκη επαφής με την ζωή άλλων πλανητικών συστημάτων. Σκεφτείτε πώς είναι κατά βάθος αβάστακτη η σκέψη, πώς μπορεί να υπάρχει η πιθανότητα να μην υπάρχει πουθενά αλλού ζωή πέρα από τον δικό μας πλανήτη.

Αλλά αν είχαμε την δυνατότητα να ανακαλύψουμε κάπου ζωή, το πιο σημαντικό θα ήταν να επικοινωνήσουμε μαζί τους.

Πώς λοιπόν θα θέλαμε εμείς να μην υπάρξει μια τέτοια επικοινωνία από κάποιους που έρχονται σε μας;

Το πιθανότερο είναι να είναι όντως γνώστες του τι συνέβη στον πλανήτη αυτόν , και γνωρίζουν πώς έχουν γίνει στο παρελθόν μεταλλάξεις όντων με αποτέλεσμα τα ανθρωποειδή .



Η υπογήϊνη τεχνολογία.

Πώς ανάμεσα σε λίγους ουράνιους ανθρώπους , τους προερχόμενους εκ του ουράνιου σπέρματος, έχουν πολλαπλασιασθεί σε βαθμό κακουργήματος οι ονάνθρωποι. Άλλωστε, οι κάτοικοι των εξελιγμένων πλανητικών πολιτισμών πού θα έχουν καταφέρει να ξεφύγουν από την ατμόσφυρα του πλανήτη τους, πόσο μάλλον του ηλιακού τους συστήματος, όχι βέβαια με την γνωστή σε μας ενέργεια, θα έχουν λάβει τά μηνύματα τους , πρώτα μέσω της συμπαντικής συνείδησης, αλλά και μέσω των Οργονοστοιχείων του χώρου , ή μορφογενετικών πεδίων, πού μεταδίδεται κραδασμικά η κάθε αλήθεια, η κάθε επιρροή, και το κάθε τι που μπορεί να έχει πρόσβαση κανείς και από το πιο μακρινό σημείο του Σύμπαντος.

Όπως η σκέψη.

Οι έχοντες νοητική επαφή με τον Συμπαντικό χώρο, οπουδήποτε, θα έχουν λάβει τα μηνύματα .

Θα έχουν γνώση για τον πλανήτη μας

Όσο για την θεωρία περί των κακών εξωγήινων, που κρύβονται και κάνουν τις παιδαριώδης κινήσεις της επιλεκτικής εμφάνισης μόνο σε κάποιους , που στις περισσότερες περιπτώσεις δεν γίνονται και πιστευτοί από τους πολλούς, θεωρώ ότι δεν αξίζει να το συζητάμε.

Θα έπρεπε ίσως να είμαστε πιο καχύποπτοι , για το πότε άρχισε ο σάλος γύρο από τα εξωγήινης προέλευσης ιπτάμενα αντικείμενα, μήπως από τότε που κάποια νέα τεχνολογία μπήκε σε λειτουργία;

Και ακόμα, μήπως κάποιους συμφέρει να έχουμε στραμμένη την προσοχή μας προς τα πάνω και όχι κάπου αλλού;

Όπως , το τι γίνεται κάτω από τα πόδια μας;

Η τεχνολογία και τα συναφή της , είναι πολύ πιθανών, κατά την θεωρεία της κούφιας γής, να είναι υπογήϊνα κατασκευάσματα των αρχαίων Τιτάνων και Ατλάντων και που μάλιστα σε συνεργασία με τα εκάστοτε υποχείριά τους , τους εδώ εξουσιαστές , ετοιμάζουν το έδαφος για την νέα εποχή με τον ερχομό μιας επερχόμενης νέας φυλής.

Λέγετε ακόμα, ότι κάτω από το Θιβέτ υπάρχουν πολλές στοές που συνδέονται με ένα παγκόσμιο δίκτυο και ότι σε πολλά μέρη του κόσμου υπάρχουνε κρύπτες με τα μυστικά των αιώνων.

Ακούγεται ότι κάτω από τον ναό του Σολομώντα υπήρχε μια τέτοια υπόγεια κρύπτη με στοά που συνδεόταν με άλλες, και για τον λόγο τής οποίας έγινε η εκστρατεία των σταυροφόρων ιπποτών, που εκτός των άλλων υπήρχαν και τεράστιες ποσότητες χρυσού.

Στο όνομα του Αλαντίν, κρυπτογραφείται ένας Άτλαντας με τεράστιες ποσότητες χρυσού.

Και ότι το μαγικό του λυχνάρι είναι μια τεχνολογία με την χρήση της οποίας έχει τηλεπαφική πρόσβαση .

Όλες δε οι πυραμίδες του κόσμου συνδέονται με στοές μεταξύ τους μέσω ενός δαιδαλώδες υπόγειου κόσμου.

Ένα μεγάλο άνοιγμα που οδηγεί εκεί κάτω , βρίσκετε στην Βραζιλία. Εκεί λένε ότι οι Ίνκας κατασκεύασαν κρυφές πόρτες από πελεκημένες ογκώδεις πέτρες που κρύβουν τα ανοίγματα για τις στοές που οδηγούν μέσα από περίπλοκους λαβύρινθους στην υπόγεια πολιτεία των επιζώντων Ατλάντων.

Μήπως ήταν η Agharta των ζώντων θεών που έψαχνε ο Χίτλερ με το όνομα Θούλη {ή θόλος, που θα παρέπεμπε στην κούφια γή}, και από όπου πήρε και τεχνολογία που έχει σχέση ακόμα και με ιπτάμενους δίσκους;


Προς βοήθεια της ανευρέσεώς της λένε ότι είχαν έρθει από υπόγειες διαδρομές 100 μοναχοί από το Θιβέτ στην Γερμανία.

Πολλές είναι και οι διαδόσεις ότι ο Χίτλερ δεν πέθανε , αλλά διέφυγε κάτω από την γή προς την υπόγεια εκείνη ατλάντια πολιτεία. . Άλλωστε έχει ειπωθεί πώς από το μυστικό συμβούλιο αποκρυφιστών που είχε οργανώσει ο Χίτλερ με την επωνυμία «Τάγμα της Θούλης» και «Ομάδα Βρίλ», πήρε την πληροφορία πως κάτω από τους απέραντους πάγους της Ανταρκτικής υπάρχουν εύφορες πεδιάδες με θερμές πηγές.

Όταν λένε «κάτω» προφανώς εννοείται το πέρασμα στον κάτω κόσμο όπου όχι μόνο κατοικείται, αλλά υπονοείται και η ύπαρξη ενός εσωτερικού ήλιου, ή «Ήλιου του Μεσονυκτίου».




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου